tisdag 21 februari 2012

Stenbrottet



I vår härliga naturnära hemmahåla trängs smultronställena. Ett av dem är det gamla stenbrottet. Det ser både inbjudande och livsfarligt ut och jag är inte helt övertygad om att där inte bor ett stenbrottsodjur i det mörka vattnet. Oavsett hur det är med den saken trängs badgästerna här sommartid.

1 OKTOBER 2011

Runt vattensamlingen finns en storslagen natur där man kan ströva omkring, picknicka och rasta ungarna. Det brokiga trädet tronar mitt i vegetationen och är ett typiskt sådant man vill se hur det förändras genom årstiderna tyckte jag när jag med kameran bökade mig fram i geografin trotsandes markspringande spindlar. När vi var där var det första oktober och vitsipporna hade precis slagit ut. Växthuseffekt eller bara en vanlig höstdag? Vansinnig förvirrande!



Uppförsbackarna går väldigt mycket uppåt. Bra träning för alla barnvagnschaufförer.



Trots ett välvuxet rotsystem över gångstigarna som med en lättsnubblande storebror krävde modershjärtat på många extraslag och med barnvagnsframförande ett kontinuerligt svärande var det en supermysig och totalt stressfri strövardag. Tills molnen på himlen hade hopat sig färdigt och skyarna öppnade sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar