måndag 26 mars 2012

Oumbärliga Torky

I lördags kväll var vi hos några av våra käraste vänner för att försöka äta dem ur deras nybyggda hus. Det var första gången vi hälsade på dem i det nya boendet och det finns inget annat att säga än att det var hur fint som helst. Och då är de såklart inte färdiginstallerade ännu. Vi hade med oss Simon & Tomas Torky On The Go och en dubbelpacke Torky. När vi åkte därifrån var vi osäkra på om de förstod vilken oumbärlig gåva de fått, i annat fall får den växa på dem. Vi fick exakt samma sak av min mamma när vi flyttade till hus. Sambon höjde på ena ögonbrynet och tänkte: "Mjäää!". Men nu får vi panik om den inte finns till hands. Världens bästa uppsugningsförmåga näst efter disktrasan och superbehändig att ta med överallt.

WOW! BILD: TORKY.SE

Nog om det. Vi bjöds på förstklassig mat som alltid och jag stod för vuxendrickandet medan sambon fick bilnycklarna och tog upp en diskussion om övernattning. Det blev inget med det. De måste köpa en bäddsoffa först. 

Lilla dottern intog leksakslådan och försökte svälja dess innehåll.


Goda vännernas lilla charmtroll är helt fantastisk. Hon har slutat amma OCH sover i egen säng hela natten. Och som om inte det vore nog är hon dessutom söt som socker. Bollkontrollen har hon efter sin far.


Sonen hittade sig en fåtölj att mysa i framför klassikern Björnes Magasin med godispåsen inte alltför långt borta. Den höll han för övrigt på att glömma när vi skulle hem men gick själv tillbaka och knackade på för att be om den. Sötis.


Riktigt snygga ljusstakar stod på köksön. Jag blev nästan onödigt förtjust i dem.


Och medan mammorna vinade under prat och köksstök höll papporna koll på barnen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar