tisdag 31 juli 2012

Trädgårdsregnbågen

En av de varmaste dagarna som gick behövde lillasyster utan tvekan ett svalkande dopp i sin röda kalaspool. Badkrukan storebror erbjöd villigt sina tjänster för att se till att lillan skulle kunna göra bomben genom att fylla baljan med hjälp av trädgårdsslangen. Men eftersom det gärna tar lite tid att fylla en nog så liten pool tröttnar man lätt på att stå där och bara stå så sonen passade samtidigt på att vattna grönskan. Då plötsligt på ett visst ställe ur en viss vinkel uppenbarade sig en regnbåge.



Så himla tjusigt. En alldeles privat regnbåge. Det var ju nästan så man rusade in och hämtade sin Indiana Joneshatt för att ge sig ut i snåren på skattjakt.


Och lillasyster fick sin pool fylld till slut hon också. Av sin pappa som fick gå några varv för att hämta tempererat vatten med tiolitershinken.

3 kommentarer:

  1. Men vilken grej, en egen regnbåge! Vi fyllde också poolen med hinkar igår. Barnen var glada, mina armar var längre ;-)

    SvaraRadera
  2. Det är verkligen något magiskt med regnbågar och kan man då som du få en alldeles egen, så måste det ju ligga en skatt hos er någonstans....:)

    SvaraRadera
  3. Det måste vara en skatt i sig själv. En egen regnbåge. Det är inte många som kan skryta med det :)

    Sv; Kolla här:
    http://www.garnstudio.com/lang/se/skole/lessons_crochet.php
    Pedagogisk virkskola. Har lärt mig allt :)

    Kramar

    SvaraRadera