måndag 29 oktober 2012

Skräckstråket Hällan

Sedan årets första pumpa började blänga på förbipasserande i grannskapet har en gedigen skara likasinnade sällat sig till skrämmeriverksamheten.
 
 
Hos oss står den här lille parveln som inte tycks må nåt vidare. Barnen har visserligen plågat sig igenom en omgång vattkoppor men de har inte mått illa vad jag vet så frågan är vem som smittat den stackaren...
 

Utanför grannens port står de här killarna och visar prov på rätt kass attityd. Grannflickan som tyckte vår första pumpa var lite otäck föreställer jag mig går väl inte utanför dörren numera!


Hos en annan granne står det här mångtandade vindögde monstret och ska försöka spara in på godisutdelningen till helgen.



Och så har vi grann-Stina i mittenhuset som i år gått in för att bräcka hela kvarterets pumpakarvare med ommålad potatislåda, blomster, hö, stort antal pumpor och det fantastiska döskallemotivet.
Men för att försöka väga upp vågskålen till egna hushållets fördel har sambon idag fixat ett par riktigt läskiga skotthål - i bilen. "Fyndade" på Jula för blott 30 kr. Så nu lutar vi oss tillbaka och väntar på grannarnas nästa drag...Bu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar