torsdag 24 januari 2013

The makeover begins - i vardagsrummet


Efter lång tids hemmafixuppehåll har vi nu kommit i gasen igen. Även om det praktiska går långsamt sprutar åtminstone idéerna runt i hela huset. Vardagsrummet är där vi börjat. Lampor har bytts ut, tavlor har tillkommit och färgerna tänks igenom.


Hemmabygget och Ferm Livingkopian fick sig en lätt makeover när några av kulorna behövdes till svägerkans julklapp. Säsongsstämningshöjande videkvistar har dessutom tillkommit.


På "skynkväggen" har skynket tagits ned och hittills inte ersatts med något annat. Diskussioner om vad som ska sitta där pågår. Under tiden och helt utan den typen av bry sitter storebror och SVT-playar Molly och Julmonstret som han såg på bio med sin far innan jul och som verkligen bitit sig fast.


Och på tv-bänk och tidningsställ byts pinalerna ständigt ut. Pryttelplacering måste anpassas både efter ögonfröjd och lillasysters klåfingeri. Tills hon började intressera sig för inredningsmagasin (igår) låg mys-Ernsttidningen framme. Den som sonen plockade fram i julhelgen och sa:
"Det här är pappa, mamma!"
"...Ehhh...nej. Tyvärr."
"Jo!"
"Nej."
"Jo mamma! Detta är pappa!!!"
"...okej då, ja det är det. Och han borde verkligen visa sig här lite oftare och hjälpa till med ett och annat!"...

1 kommentar:

  1. Ha, ha, ha! Ja, Ernst älskar vi! Och jag är så glad för min fina ljusstake!;)
    Kram

    SvaraRadera